полу4ава се странна вибрация когато работи на място.някой има ли представа от какво може да е?предварително благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
колата ми вибрира като стои на място
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ndichev Покажи съобщениеколата е алфа 146 1.6 боксер
Comment
-
нещо не работи както трябва (напр. неравномерно изгаряне на сместа в цилиндрите)
ако не работи някой цилиндър (поради някаква причина) колата започва да 'тресе' цялата предница, вибрациите а осезателни...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ndichev Покажи съобщениезабелязах 4е като загрее не тресе ве4е166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Да започни със свещите, наблюдаваи я да ли дими повече от нормалното да ли има правино изгаряне. Разположението на буталата на боксера е такова че ако има някаква разлика в работат им започва да се усеща едно друсане на двигателя особенно на ниски оборотиAlfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
добре де и на мен ми се появи този проблем за мое доста голямо учудване, защото си смених свещите с Денсо преди 2000км. ама свещите бяха от по 4-50/бройката
кажете какви свещи да сложа NGK, Bosch....каквиIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
При мен е се усеща като претрисане през 2-3 секунди не много силно, като гледаш под капака се и вижда в същия момент и звука е по-различен ( като че леко го форсираш,а оборотомера си е под 1000 и не мърда)
Имам и още един зор, дали си го измислям или не, чувам звук наподобяжащ пара под малко налягане през тесен отвор.
Сменил съм свещите и кабелите( преди това си беше същото)
100 октана и яко ръчкане-не се оправя
Диагностика- ами повечето боксери са си така
Мене колата си ме кефи и така, карам си я и не ми пука, при първа възможност, ще я закарам но още един преглед на друго място. Просто знам че повече мнения те приближават по- близко до истината, надявам се ако е неизправност да не ме остави на пътя.
Моля колегите с боксери, да се изкажат.146 1.3 боксер 1996г.
156 SW 1.9 JTD 8V 2002
Comment
Comment